top of page

пт, 07 сент.

|

Hyvinvointitalo Onnela

Rummun punontaa (1)

Sinun ei tarvitse osata tehdä mitään etukäteen. Kurssilla työstetään raakataivutetusta rumpukehikosta omin käsin, itse luonnon väreillä värjäten perinteinen lappalainen rumpu poronnahasta.

Ilmoittautuminen on päättynyt
Katso muita kursseja
Rummun punontaa (1)
Rummun punontaa (1)

Время и место

07 сент. 2018 г., 18:00 – 09 сент. 2018 г., 13:00

Hyvinvointitalo Onnela, Patolahdentie 66, 54500 Luumäki, Finland

О событии

Kurssin hinta on 210 euroa ( sis. alv 24%). Kurssihintaan kuuluu kaikki tarvittavat tarvikkeet sekä työvälineiden käyttö, kahvi/ tee tarjoilu ja keittolounas kumpanakin päivänä. Yöpyjät voivat tuoda omia eväitä tai ostaa ruuat talosta.

Kurssilla työstetään raakataivutetusta rumpukehikosta omin käsin, itse luonnon väreillä värjäten perinteinen lappalainen rumpu poronnahasta.

Rummun halkaisija on noin 45 cm.

Sinun ei tarvitse osata tehdä mitään etukäteen. Taru ohjaa ja auttaa rummunteon eri vaiheissa. Lauantai-iltana voit halutessasi saunoa ja osallistua nuotion ääressä istuskeluun ja vaikkapa kokeilla rummuttamista.

Onnelan rauhoittavassa ja inspiroivassa talossa voi yöpyä kurssin aikana edullisesti 20 euron hintaan. Aamupala- ja iltapala on varattava etukäteen. Perjantaipäivälle ja lauantai-illalle voi varata yksilöhoitoja Taru Rajavuorelta puh. 040 7706476. ​

Kurssille mahtuu enintään 10 henkilöä, kurssi toteutuu mikäli on vähintään kuusi osallistujaa

Ilmoittaudu 27.8.2018 mennessä

Tervetuloa!

Билеты

  • Rummunpunontakurssi

    Kurssihintaan kuuluu kaikki tarvittavat tarvikkeet sekä työvälineiden käyttö, kahvi/tee tarjoilu ja keittolounas kumpanakin päivänä.

    210,00 €
    Продажа завершена

Итого

0,00 €

Поделиться

bottom of page